De Klussenier Martin Lindhout

De Klussenier Martin Lindhout
De Klussenier Martin Lindhout

Molenstraat 26
7462 TL Rijssen

Dien uw aanvraag in »

0548 78 96 28
06 4191 0737
martinlindhout@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 57207070

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Martin Lindhout, ik ben 33 jaar en getrouwd met Mariëlle. Wij wonen samen met onze kinderen in Rijssen. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in en rond het huis.

Vanaf mijn 16e jaar ben ik werkzaam in de bouw. Naast mijn werk ben ik altijd blijven leren, zo heb ik onder andere de opleiding voor assistent uitvoerder afgerond. Ik ben werkzaam geweest in verschillende takken van de bouw, zoals de nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Daarnaast heb ik mijn eigen woning verbouwd, naast mijn werk kluste ik vaak bij familie en bekenden en door de nauwe samenwerking met onderaannemers, ben ik erg veelzijdig geworden.

Door het faillissement van mijn werkgever ging ik op zoek naar zelfstandige afwisselende baan in de bouw. Een eigen klusbedrijf leek mij ideaal alleen het opmaken van de administratie, marketing e.d. daar wil ik mijn hoofd niet over breken. Via internet ging ik op zoek naar de mogelijkheden en kwam zo bij de Klussenier terecht, de franchiseorganisatie die veelzijdige vakmannen ondersteunt.

Met zoveel ervaring in de bouw op verschillende vlakken kan ik iedere klus aannemen, groot of klein. Met specialiteiten zijn onder andere alle voorkomende timmerwerkzaamheden, metsel- stuuk-, en installatiewerkzaamheden. Daarnaast bent u voor het plaatsen van een dakkapel, dakraam, complete keuken of badkamer bij mij aan het juiste adres.

Heeft u een verbouwing gepland staan maar weet u nog niet precies wat uw mogelijkheden zijn? Ik denk graag met u mee en het leveren van maatwerk vind ik juist erg leuk. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om u mee te nemen naar de toolzalen van mijn leveranciers. Daarnaast kan ik het materiaal voor een goede prijs inkopen, daar profiteert u ook van. Ik verzorg uw verbouwing vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Zo heeft u maar één aanspreekpunt en ik ben verantwoordelijk voor de geleverde werkzaamheden.

U mag van mij veelzijdig vakmanschap verwachten voor een goede prijs. Zoals bij iedere Klussenier ontvangt u bij mij ook een vrijblijvende offerte, ik reken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Voor meer informatie over mijn klusbedrijf te Rijssen kunt u gerust contact met mij opnemen.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Rijssen voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Zolder verbouwen
  • Dakwerk
  • Timmerwerk
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

Martin is een rustig persoon die meedenkt met zijn klant. Wij zijn zeer tevreden over hem. uit Rijssen
Open, ter zake kundig . zorgvuldig, plezierig uit Rijssen
Uitvoering verliep soepel en vlot, tevens werd er meegedacht over hoe het zo praktisch mogelijk ingevuld kon worden.G uit Rijssen
Prima, eerlijke vent !! uit Rijssen
Goede service, goede prijs, alles in overleg. Over planning geen klacht, maar 't is soms moeilijk.😉 uit Rijssen
Zeer vriendelijk, denkt mee, netjes en vriendelijk, beleefd en toch ook gezellig. Past zich goed aan, gevoel voor situatie en mensen. Mijn complimenten. uit Rijssen
snelle en correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen een zeer goede prijs. uit Almelo
Kort, maar krachtig. Hij legde uit wat hij deed en was vriendelijk. uit Almelo
UitstekendHans uit Enter
goed uit Enschede
Prima, prettig contact, goede afspraken, kennis van zaken.C.e. uit Rijssen
Iemand die rustig en toch gestaag doorwerkt. Goed luistert naar de wensen van de klant en zijn uiterste best doet om zijn opdracht zo uit te voeren dat de klant helemaal tevreden is. uit Rijssen
Zeer nette en correcte klussenier, die mee denkt en netjes werkt uit Rijssen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...